Навігація по сайту: Головна Публікації Суспільство Дмитро Ломоносов: Клоунократія

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач



Дмитро Ломоносов: Клоунократія

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 4
НайгіршеНайкраще 
Дмитро ЛомоносовДепутати нашої облради так і не навчились нести відповідальності за власні рішення. Повний провал господарської діяльності та деградація комунального господарства, сільського господарства, розвал системи шляхів та сполучень, промовисто свідчать – областю керують нездари.  Коли не можеш впоратись із покладеними на тебе обов’язками – починаєш переключати увагу людей на якісь вигадані проблеми.
Відтак і наші місцеві нездари розчарувавшись у власних силах, і вдосталь обікравши Херсонщину, взялись гратися у «велику політику». Нещодавно народні обранці, що сидять на площі Свободи, ухвалили чергову гнівну резолюцію: звільнити Міністра освіти та скасувати діючу Постанову КМУ № 1033. Дарма, що такі вимоги поза межами їх компетенції – провінційні депутати хочуть бути політиками. Згадана Постанова стосується обов’язків педагогічних парацівників. Відповідно до її норм педагогічний працівник у школі з українською мовою навчання має в робочий час послуговуватись українською мовою, у польській – поряд з українською і польською, у російській – російською, в угорській – угорською тощо. Депутати побачили у нормативному акті початок «языкового террора в системе образования Украины». Швиденько був написаний пасквіль до всіх відомих державних та міжнародних інституцій. Спеціально було укладено листа російською мовою до парламентської Асамблеї Ради Європи. Мета - зупинити українізацію. На жаль, ненависні західні капіталісти проігнорували звернення херсонських депутатів. Однак відповіла Генеральна Прокуратура України.  Лист витриманий у гірших традиціях українсько-німецьких буржуазних націоналістів. Все, мовляв, за законом. 
Нещодавно херсонські сумівці повернулись із села Киселівка, що у Білозерському районі. Сільська розруха вражає та шокує. Селяни у відчаї – місцеві «політики» не бачать далі від порога своїх кабінетів. Їх не цікавлять проблеми демонтажу зрошувальний системи, палива для посівної кампанії, відстуності цільових програм для розвитку села. А якже? «Політикам» ніколи займатися дріб’язком – не хочеться все життя протирати штані у Херсонській облраді. Хочеться покрасти і повище. Тож чекажємо на нові зверненя від депутатів-клоунів: до Організації Об’єднаних Націй, Папської Нунціатури...
 

Коментарі  

  1. #12 Аракечеев
    2009-12-1100:16:43 К написанному. Своим присутствием все более и более дискредитируя правые идеи, «опуская» их до уровня шароварщины, «ношения вышиванок», борьбы с памятники, языками и прочими акциями достойными учеников школ с «ослабленной» программой.
    А если взять за экзистенцию национализма фразу Д.Корчинского о том что: «…Украина станет по настоящему независимой, когда украинские флаги поднимутся где то в районе полинезийских островов», начинаешь понимать что с нынешними «ура-патриотами» и борцы за родную речь не то что до Полинезии, до Бердичева не доедешь.
  2. #11 Аракчеев
    2009-12-1100:04:10 2 Гончар. Правы. А критерии скорее всего все те же , а именно по принципу революционной целесообразност и и глубокому внутреннему убеждению.
    П.С. Господа "патриоты" обладают несколькими заметными качествами: безмерной упертостью (мягко перетекающей в тупость) нежеланием видеть объективные вещи, физиологической неспособностью понимать и принимать отличною от их точку зрения. Поэтому перманентно находясь в состоянии «детской болезни правизны» они перманентно проигрывают 18 лет подряд выборы, оставаясь по-прежнему политическими маргинезами на всеукраинском (пока еще) политическом пространстве.
  3. #10 Гончар
    2009-12-1019:04:48
    Цитую zip:
    Я так розумію, що автор і намагаєтсья переконати людей: потрібно обирати достойних.

    Всі помиляються, і виборці теж. І наша облрада яскравий тому приклад. Застрельтеся - трохи застарий рецепт. 1937 рік.

    Простих рішень складних проблем не буває.

    Хотів би поцікавитися у шановного zip, які критерії він брав при визначенні помилилися виборці чи ні.
  4. #9 Гончар
    2009-12-1019:04:10 Мені так вбачається, що якщо сьогодні провести опитування громадської думки з мовного питання у контексті даної резолюції, то відносно велика (?) кільксть виборців підтримають дії депутатів, так що їх вибір не є помилкою, як би комусь цього не хотілося. Так що ці виборці обрали для себе доснойних депутатів обласної ради. А от правий я чи ні, доведуть чергові вибори 30 травня 2010 року.
  5. #8 Советник
    2009-12-0922:38:50 2 Аракчеев: ну, не всем везёт в жонглировании банками с дерьмом или размахивании ведёрком с землёй :) Так что статья - не повод для дуэли. А фамилия классная - уверен, автор вполне может пообламывать кое-кому их гордые носы :)
  6. #7 Аракчеев
    2009-12-0921:52:19 Стреляться ему конечно не стоит, а вот фамилию сменить можно, ну что бы не позорить своего знаменитого однофамильца таки дебильными статьями.
  7. #6 zip
    2009-12-0921:09:49 Я так розумію, що автор і намагаєтсья переконати людей: потрібно обирати достойних.

    Всі помиляються, і виборці теж. І наша облрада яскравий тому приклад. Застрельтеся - трохи застарий рецепт. 1937 рік.

    Простих рішень складних проблем не буває.
  8. #5 Гончар
    2009-12-0919:11:17 Дописувач мабудь забув, що обласна рада є представницьким органом влади і її склад обирають люди - такі як я і такі як Ви, шановний дописувачу.
    Якщо Ви вважаєте, що вибір людей неправильний, то застрельтеся. Якщо Ви поважаєте право вибору кожного громадянина, але з тих чи інших міркувань не згодні з ним, то доведіть виборцям, що Ви кращі і зможете вмить навести порядок (переконаний люди обируть достойних).
  9. #4 Гончар
    2009-12-0919:10:41 А писати голослівлі пасквілі, накшталт цього, показує увесь рівень Вашої політичної безграмотності. Ви маєте усвідомлювати, що говорячи узагальнюючими фразами Ви ображаєте почуття усіх тих депутатів, які не підпримували дану резолюцію, але з тих чи інших причин вони залишилися у меншості.
  10. #3 Гончар
    2009-12-0919:10:04 Якщо Ви такий розумний і хочете представляти інтереси людей (принаймні Ваших однодумців), а не виглядіти клоуном, то я б Вам порекомендував зробити офіційний запит до апарату обласної ради і попрохати надати результати поіменного голосування з даного питання (не дармаш існує система для голосування "Рада") і опублікувати на "ПХ". І було б, доречі, непогано опублікувати зміст цієї резолюції, щоб кожен мав можливість дати їй особисту оцінку, а то Ви виступили праведнішим за Папи Римського.

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Жирний Курсив Посилання Цитата


Захисний код
Оновити



Новини

Банер

Реклама

Банер

Янукович промолчал. Первый прокол Президента...

Банер

Останні коментарі

Вибір читачів

























Хто на сайті

На даний момент 67 гостей на сайті