Навігація по сайту: Головна Публікації Суспільство Павло Подобєд: Радянські Крути

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач



Павло Подобєд: Радянські Крути

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 7
НайгіршеНайкраще 
podobed0Офіційний сайт Херсонської облдержадміністрації вже встиг ознайомити громадськість із «Затвердженим планом заходів щодо відзначення в області 92-ї річниці подвигу Героїв Крут». Найбільше в розробленому плані вражає численність заходів: тут вам і круглі столи, і диспути, і вечори, і виставки, і збори, й обговорення, і «день відкритих дверей»… Якщо коротко – чиновники зможуть поставити собі не просто галочку, а букет галочок. Мовляв, скільки всього ми зорганізували й провели. І не можна сказати, що всі перелічені ОДА заходи – безсистемні та непов’язані між собою, позаяк це неправда: всі заплановані заходи мають важливу спільну рису – їх неможливо відстежити й проконтролювати. Жодного сухого залишку. Жодних наслідків. І вівці цілі й вовки ситі. Тут, на місцях, у Херсонській області нічого не буде.

Брак  патріотизму як геть неефемерного, а подекуди, в критичні моменти історії, вирішального чинника, частково пояснює від’ємну результативність державної політики в гуманітарній сфері впродовж минулих двох десятиріч. Не можна вимагати від посадовця, щоби він надривався заради країни, яка йому байдужа.

Користуючись  нагодою, звертаюсь до пана Бориса Сіленкова. Прошу Вас, доведіть справами, що Ви не є «моралє імпотенто». Що Ви таки спроможні на щось більше, ніж на покладання квітів до пам’ятника Шевченкові (з нагоди всіх свят). Адже в області за довгі роки Вашого губернаторства не з’явилося жодної матеріальної пам’ятки, присвяченої подіям Перших Визвольних Змагань (1917-1920-ті роки). Встановіть бодай меморіальну табличку в одному з сіл, де квартирувались військові частини Армії УНР, де перебував разом із УСС Василь Вишиваний (Габсбург). Нехай такий незначний крок засвідчить Вашу дієву (а не формальну) пошану до Героїв України.
 

Коментарі  

  1. #9 Николаич
    2010-01-1100:51:20
    Цитата:
    Вашу дієву (а не формальну) пошану

    Тут молодой человек несколько преувеличил свои возможности. А можно ли сказать, что Камянская Сечь это конкретный шаг? А снятие коммунистически х памятников? А выставки по Голодомору? И круглые столы с диспутами необходимы и проконтролирова ть их надо.
    Вот только Круты ли важны для нашей разодранной Украйне?
  2. #8 Прочитай!
    2010-01-0822:50:09 http://zayushchenka.cv.ua/
  3. #7 гайдамака
    2010-01-0709:05:02 аффтор выпей йаду
  4. #6 Патріот
    2010-01-0519:24:03 Автору всі 12 балів! Молодець і правильно ставиш питання!
  5. #5 Трубаев Игорь
    2010-01-0416:06:31
    Цитую бес:
    А про что нужно забыть внукам предателей родины власовцев? Или вы считаете, что власовский триколор на башне Кремля это патриотический шаг?

    Во первых флаг РФ придумал на Власов, а во трорых мне всеравно какой флаг на башне Кремля, главное, чтоб украинским флагом можно было гордится, а не позориться…
  6. #4 ангел А
    2010-01-0223:22:05
    Цитата:
    А про что нужно забыть внукам предателей родины власовцев? Или вы считаете, что власовский триколор на башне Кремля это патриотический шаг?

    В огороде бузина, а в Киеве - дядько
  7. #3 бес
    2010-01-0212:37:14 Игорю Трубаеву. А про что нужно забыть внукам предателей родины власовцев? Или вы считаете, что власовский триколор на башне Кремля это патриотический шаг?
    Мне кажется, что с таким подходом вы не то что смешны, вы просто жалки!
  8. #2 Аракчеев
    2010-01-0209:27:03 Вляпались в собственное дерьмо и празднуют. Характерная украинская черта.
  9. #1 Трубаев Игорь
    2009-12-3113:43:21 Павел, а ты считаешь, что предательское отношение "армии" УНР к студентам, которых послали на Круты это патриотический праздник? :) По моему этот позорный исторический факт украинским националистам лучше забыть…

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Жирний Курсив Посилання Цитата


Захисний код
Оновити



Новини

Банер

Реклама

Банер

Янукович промолчал. Первый прокол Президента...

Банер

Останні коментарі

Вибір читачів

























Хто на сайті

На даний момент 68 гостей на сайті